Producten

Jeugdhulp


Tau Omega is actief bezig om het grote budgetprobleem van de jeugdhulp aan te pakken. We maken een schaalbare oplossing die gemeenten kunnen gebruiken om beter inzicht te krijgen in de toekomstige kosten. Dit is een dashboard dat real-time prognoses biedt voor de hoeveelheid kosten en in/uitstroom per kwartaal. Op die manier helpt Tau Omega de burgers met behulpt van data.

Research & Developement


De core business van Tau Omega is het ontwikkelen van data gedreven oplossingen. Er is geen kant en klare oplossing voor elk probleem. Daarom werkt Tau Omega volgens de Lean Startup methoden. Dit betekent: probleem gedreven werken. Samen met jou kunnen we het probleem gaan bespreken en tot de kleinste details doorzoeken. Daardoor kunnen we de correcte oplossing vinden die perfect aansluit bij het probleem en de eindgebruiker. Wij ontwikkelen samen met de mens en voor de mens. 

Trainen

Tau Omega’s expertise ligt bij data analyse, artificial intelligence en in het opstarten van data gedreven projecten. Daarom hebben wij twee cursussen klaarliggen om jouw organisatie te helpen met data gedreven worden. "Een AI project, hoe moet het?" en “Data gedreven werken: de praktische toepassing”.